Vykort från Florida

Hej!

Här i Florida skiner solen och vi har provat på vår första amerikanska tävling.
Nivån på tävlingen var väldigt hög, Robert gick till final på 50 yards rygg (6:e plats i försöken med tiden 28:47), i finalen slutade han på 8:e plats av 10 med tiden 28:39. 50 fritt gick han dock inte vidare till final på (13:e plats 23.87). Han fick även vara med i en 200medley-lagkapp. Där fick han ta ryggsims-sträckan och simmade då ca en tiondel långsammare än innan.

Vi blev otroligt väl mottagna och blev presenterade för Coach Michael Lohberg. Han tittade på Roberts lopp och gav honom feedback efteråt. Bra teknik tyckte han, men vändningarna på ryggsimmet var väl sådär, men han sa att det är ju inte så konstigt eftersom att Robert inte har simmat i någon yard-bassäng innan. (Dara Torres såg vi tyvärr inte till =)

Tävlingarna hade ett rasande snabbt tempo och man hann inte ens med att presentera simmarna förutom på finalpasset. Stämningen var hög och engagemanget stort från alla som var där, en fantastisk upplevelse helt enkelt!

Resultat finns på Coral Springs swim clubs hemsida http://www.csscswim.com/ Direktlänk jag tror kan funka är http://www.csscswim.com/realtime/2009springjos/

Idag söndag skulle Robert ha simmat 100 rygg och 100 fritt, men han har fått en besvärlig ögoninfektion. Så att istället för att simma har vi provat på hur det var att gå till doktorn här i USA, det gick betydligt snabbare än hemma, men det var väldigt mångs fler papper att fylla i innan vi fick träffa doktorn.

Ha det bra!

Malin och Robert